Domů Restaurace Sezónní nabídka
Jaro v kuchyni

Jaro v české gastronomii: Svěží chutě a sezónní suroviny

 

S příchodem jara se česká gastronomie probouzí k životu stejně jako příroda. Po hutných zimních jídlech nastupují lehčí a svěží chutě, které oslavují sezónní suroviny.

 

Nejvýznamnější jarní suroviny:

  • Mladá zelenina: ředkvičky, jarní cibulka, špenát, chřest
  • Divoké bylinky: medvědí česnek, pampeliška, kopřiva
  • Jehněčí a kůzlečí maso, vejce

 

Velikonoce, nejvýznamnější jarní svátek, přinášejí na stůl tradiční pokrmy jako mazanec, beránek a nádivka s bylinkami. Mezi hlavní masové speciality patří jehněčí pečeně, kůzlečí maso a velikonoční sekaná.

Jarní gastronomie je oslavou čerstvosti, barev a nových chutí – ideální čas pro lehká jídla, která dodají energii po dlouhé zimě.

Přijďte si k nám vychutnat jarní speciality! V naší nabídce pro vás připravujeme pokrmy inspirované sezónními surovinami a aktuálními trendy. Těšíme se na vaši návštěvu!

Nápoj měsíce - květen
Nápoj měsíce - červen
Nápoj měsíce - červenec
Nápoj měsíce - srpen

Rezervujte si svůj pobyt

Rezervace
Nastavení soukromí a cookies 🍪

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.

 

Následující volbou souhlasíte s našimi zásady ochrany osobních údajů a cookies. Svá nastavení můžete kdykoli změnit.

Přizpůsobit