Léto v kuchyni
Letní sezóna v české kuchyni
Léto v Česku přináší čerstvé a lehké suroviny plné chuti a barev.
Mezi tradiční letní ingredience patří jahody, meruňky, borůvky, okurky, rajčata, cukety nebo nové brambory. Oblíbené jsou i bylinky – kopr, petržel či máta.
V létě si naši hosté rádi dopřávají ovocné knedlíky, studené polévky, okurkový, hlávkový, nebo kefírový salát.
Grilovaná masa se sezónní přílohou, jako jsou rajčata, papriky, okurky, či kedlubny, u nás najdete při Zahájení lázeňské sezóny, farmářských trzích nebo si je můžete objednat na nějakou sólo akci.
Oblíbenou specialitou je také tradiční bramborový salát podávaný za studena nebo obložené chleby s tvarohem a zeleninou.
Letní česká kuchyně tak nabízí pestrý výběr jídel, která jsou lehká, chutná a ideální pro horké dny, či teplé večery, kdy se griluje nebo jen příjemně sedí u ohně se sklenkou v ruce.
Přijďte si k nám vychutnat letní speciality! V naší nabídce pro vás připravujeme pokrmy inspirované sezónními surovinami a aktuálními trendy. Těšíme se na vaši návštěvu!
Nápoj měsíce - červen
Nápoj měsíce - červenec
Nápoj měsíce - srpen
Rezervujte si svůj pobyt
