SPECIÁL – Bizarní pokrmy jihovýchodní Asie
Cestovatelé Pavel Chlum a Petr Kvarda Vás provedou ulicemi Vietnamu, Laosu, Kambodži a Thajska. Tento region zažil během své historie spoustu vládců a každý z nich zde zanechal nějakou stopu v místním jídle. Hladomor zde navíc donutil místní obyvatele jíst cokoliv z pralesa, co by je udrželo naživu. Některé z těchto netradičních až bizarních pokrmů se v této oblasti dají ochutnat dodnes. Jak asi chutná cvrček, tarantule, kobylka, dušená žába nebo kachní zárodek?
Dva kamarádi se nebojí ničeho, co leze, létá, plazí se, či plave, kokrhá, syčí, nebo chrochtá. Ochutnají, ale také místní vyhlášené Pho v Hanoji, Tom Yum v Bangkoku, Com Hen v Hue, Khao soi v Luang Prabang, ale také místní sladkosti, či vyhlášenou robustu.
Přednáška v češtině, pro ubytované hosty zdarma, pro neubytované za symbolickou cenu 100 Kč.
